info@magnusgg.nl
Website creatie

Magnus - Grafisch Gebonden

Specialist in (bijzondere) afwerking

 

Goed drukwerk verdient een perfecte afwerking! Prachtig drukwerk voor bijvoorbeeld een wandkalender, een kalender op standaard of een agenda komt pas volledig tot zijn recht wanneer ook de afwerking goed verzorgd is.
Wij van Magnus - Grafisch Gebonden denken graag met u mee om een kwaliteitsproduct te realiseren, op tijd en voor een goede prijs.

Onze specialiteit is gebonden met Wire. Kalenders met ophanghaak, op standaard met eventueel gescheiden calendarium van dagen en maanden en natuurlijk agenda’s, met voor en achterplat, met half- of geheel verborgen Wire.

Buiten het afwerken van producten met Renz Ring Wire kunt u ook terecht voor bijzondere producten als het binden van waaiers d.m.v. busschroef of clickring. Werkzaamheden als stansen, perforeren, rillen, rondhoeken, tabstansen, sealen/krimpen in folie, het maken van bloks gelijmd of gehecht eventueel omplakt met Linson tape.

Ook voor handwerkzaamheden zoals het vouwen van plattegronden of het plakken van mappen, hulzen, hoezen en doosjes bent u bij ons aan het juiste adres.

Wij geven goed en duidelijk advies over materialen en gramsgewicht, de indeling en het formaat van het drukvel, iets wat heel belangrijk is bij het zoveel mogelijk machinaal afwerken van kleine formaten of juist het handmatig afwerken bij kleine oplagen.

Plan uw opdracht bijtijds in om teleurstelling te voorkomen. Is úw leverdatum bekend laat het óns dan ook weten, zodat wij hier tijd voor kunnen reserveren en indien nodig de juiste materialen kunnen bestellen, zodat uw product op het juiste tijdstip geleverd kan worden.

Kortom, “ga op zeker” en vertrouw de afwerking aan ons toe!

Magnus - Grafisch Gebonden
Adviseur, intermediair en afwerkingspecialist.

Kerketuinenweg 95
2544 CZ  Den haag
070 – 367 70 65
06 - 24 55 24 57
info@magnusgg.nl

Hieronder vindt u een aantal voorbeelden van producten,
die door ons zijn afgewerkt.